O A5 WAGYU KAGOSHIMA
Naš Kagoshima Wagyu prihaja iz Ito Wagyu, Ito vzreja lastno govedo Kuroge Washu na majhnih kmetijah, kjer jih negujejo kot del družine in jih hranijo s travo, riževo slamo in silažo. Posledica tega je zelo marmorirano, izjemno občutljivo meso.

SHOPTRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 100.00 €

TRGOVINA

Tenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-22-35.jpeg
Tenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-32-50.jpegTenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-33-08.jpgTenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-33-30.jpgTenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-33-47.jpgTenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOINTenderloin---KAGOSHIMA-WAGYU-A5-TENDERLOIN-2023-01-23-11-56-14.jpg

Tenderloin - KAGOSHIMA WAGYU A5 TENDERLOIN

O A5 WAGYU KAGOSHIMA
Naš Kagoshima Wagyu prihaja iz Ito Wagyu, Ito vzreja lastno govedo Kuroge Washu na majhnih kmetijah, kjer jih negujejo kot del družine in jih hranijo s travo, riževo slamo in silažo. Posledica tega je zelo marmorirano, izjemno občutljivo meso. Izvrstno meso je blage teksture in bogate sladke arome, maščoba pa vsebuje visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin, ki okrepijo okus. Okusite prefinjene okuse Japonske in njene visoko prefinjene kulinarične tradicije, ki se že stoletja prenaša iz roda v rod.
Naš japonski A5 Wagyu Tenderloin (file) je resnično sveti gral ponudbe filejev. Bogato čudovito marmoriranje zagotavlja močan omamni okus, ki mu sledi sladko masleno doživetje, ki se topi v ustih.


ni na zalogi

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


CASUM d.o.o. kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

SHOP - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o.

Davčna št.: SI88463796
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran steak.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steak.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj steak.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP -

steak.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

steak.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

steak.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si:pogoji poslovanja

Sprejemam