T-bone je izrezan iz sprednjega dela kravjega hrbta, kjer se hrbet zoži, visoko cenjena kot priljubljena naročila ob posebnih priložnostih v prestižnih restavracijah. Večina steak restavracij govedino peče na odprtem ognju, T-bone pa je dober kandidat za vaš dvoriščni žar.
Flanders beef (belgijsko plavo govedo) najbolj zdravo rdeče meso in vrhunska Wagyu A5 Kagoshima (japonsko črno govedo - kuroge washu) govedina
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100.00 €
T-bone je izrezan iz sprednjega dela kravjega hrbta, kjer se hrbet zoži, visoko cenjena kot priljubljena naročila ob posebnih priložnostih v prestižnih restavracijah. Večina steak restavracij govedino peče na odprtem ognju, T-bone pa je dober kandidat za vaš dvoriščni žar. Vendar bodite previdni: tenderloin file se peče hitreje kot stran s striploinom tega dvojnega kosa, zato ga morate držati dlje od ognja, da dosežete želeno pečenost mesa na obeh straneh kosti.
PODROBNOSTI Približno 1000 gramov (odvisno od reza). Za 4 osebe kot polna glavna jed Do 8 oseb za delitev okusne jedi, ki je vaši gostje ne bodo zlahka pozabili Pristna flamska govedina iz Limburga v Belgiji Manj kalorij kot piščanec brez kože Vsak zrezek je ročno rezan Pošiljanje z nadzorovano temperaturo Izdelek iz Belgije
28,50 €
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!
TRGOVINA
VAŠA KOŠARA:
Izpolnite vsa polja!
podatki za pošiljanje
eur
eur
Stroški pakiranja: 0,00 €
eur
eur
Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si: pogoji poslovanja
Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.
steak.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.
Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.
Sprejemam