Ribeye - Klasičen rez vseh časov s čudovitim prepoznavnim značajem in popolno teksturo. Brez kosti.

SHOPTRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 100.00 €

TRGOVINA

Ribeye - FLANDERS BEEF RIBEYERibeye-2023-01-23-09-26-35.jpg
Ribeye - FLANDERS BEEF RIBEYERibeye---FLANDERS-BEEF-RIBEYE-2023-01-23-09-37-21.jpg

Ribeye - FLANDERS BEEF RIBEYE

Ribeye - Klasičen rez vseh časov s čudovitim prepoznavnim značajem in popolno teksturo. Brez kosti.
Cena je za 1 kg. V ceno je vštet DDV.


Ribeye je izrezan iz prvotnega dela, imenovanega goveje rebro. Nahaja se med glavo (pleče) in ledja ter se razteza od šestega do dvanajstega rebra. Ta del živali naravno zbira več intramuskularne maščobe, kar ustvarja čudovite bele črte maščobe – fantastično marmoriranje, ki je edinstveno za ribeye. PODROBNOSTI Približno 1000 gramov (odvisno od reza). Za 4 osebe kot polna glavna jed. Do 8 oseb za delitev okusne jedi, ki je vaši gostje ne bodo zlahka pozabili. Pristna flamska govedina iz Limburga v Belgiji. Manj kalorij kot piščanec brez kože. Vsak zrezek je ročno rezan. Pošiljanje z nadzorovano temperaturo. Vključuje vrečko gela za večkratno uporabo. Vzrejeno in pakirano v Belgiji.44,00 €

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


CASUM d.o.o. kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

SHOP - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o.

Davčna št.: SI88463796
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran steak.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steak.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj steak.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP -

steak.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

steak.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

steak.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si:pogoji poslovanja

Sprejemam