Pljučni file je zelo nežno in mehko meso, ki ga lahko pripravimo na številne zanimive in okusne načine. Je tudi glavna sestavina nadvse priljubljenega tatarskega bifteka, zato nam ni treba posebej poudarjati, da gre za enega najboljših kosov govedine.

SHOPTRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 100.00 €

TRGOVINA

Goveji file - FLANDERS BEEF TENDERLOINGoveji-file---Tenderloin-2022-12-12-08-20-44.jpg
Goveji file - FLANDERS BEEF TENDERLOINGoveji-file---Tenderloin-2022-12-12-08-20-57.jpgGoveji file - FLANDERS BEEF TENDERLOINGoveji-file---Tenderloin-2022-12-12-08-21-21.jpgGoveji file - FLANDERS BEEF TENDERLOINGoveji-file---Tenderloin-2022-12-12-08-21-38.jpg

Goveji file - FLANDERS BEEF TENDERLOIN

Pljučni file je zelo nežno in mehko meso, ki ga lahko pripravimo na številne zanimive in okusne načine. Je tudi glavna sestavina nadvse priljubljenega tatarskega bifteka, zato nam ni treba posebej poudarjati, da gre za enega najboljših kosov govedine.


O FLANDRSKEM GOVEDU Medtem ko je Belgija znana po pivu, čokoladi in pomfriju, Flandrija proizvaja še eno impresivno poslastico, ki izkazuje veliko spoštovanje državi. Spoznajte Flanders Beef, govedino, na katero so Belgijci ponosni. Rezultati leta skrbne vzreje je obrtni izdelek, ki prinaša vse na mizo, od teksture do okusa in hranilne vrednosti. Flandrska govedina je eno najnežnejših govejih doživetij, ki jim boste lahko bili priča. Kljub temu, da ima vtis bolj pustega kot večina zrezkov v naši zbirki, je poln okusa. Poleg tega je flamska govedina bogata z beljakovinami visoke biološke kakovosti, z vitaminoma B3 in B12 ter z železom in cinkom ter ima manj holesterola kot piščanec brez kože, kar je zdrava izbira z eksplozijo okusa. PODROBNOSTI Približno 1000 gramov (odvisno od reza). Za 4 osebe kot polna glavna jed Do 8 oseb za delitev okusne jedi, ki je vaši gostje ne bodo zlahka pozabili Pristna flamska govedina iz Limburga v Belgiji Manj kalorij kot piščanec brez kože Vsak zrezek je ročno rezan Pošiljanje z nadzorovano temperaturo Izdelek iz Belgije


ni na zalogi

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


CASUM d.o.o. kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

SHOP - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o.

Davčna št.: SI88463796
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran steak.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steak.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj steak.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP -

steak.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

steak.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

steak.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si:pogoji poslovanja

Sprejemam