CASUM podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Naše podjetje upravljamo z osredotočenostjo in disciplino, ki sta potrebna za ustvarjanje močnega, trajnega in donosnega podjetja.

Trgujemo s surovimi, svežimi in zamrznjenimi izdelki iz govedine in suhomesnatih proizvodov.

Wagyu-CASUMWagyu-CASUM


TRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 100.00 €

CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o.


Doseg CASUM d.o.o. je velik in obsežen. Trgujemo s surovimi, svežimi in zamrznjenimi izdelki iz govedine in suhomesnatih proizvodov. Prav tako pa proizvajamo sušeno govedino. Izdelke nabavljamo iz Japonske, Belgije, Kitajske ter ostalih evropskih držav. Te izdelke pridobivamo in kupujemo za proizvajalce, uvoznike in distributerje ter končne porabnike surovin živilskih sestavin.
Z našo ekipo visoko usposobljenih trgovcev imamo raznolike izkušnje v industriji. Njihov odličen sloves zagotavljanja prilagojenih storitev, natančnih tržnih informacij in ustvarjanja dragocenih rešitev je temelj uspeha Casum d.o.o..
Ostajamo pozorni na priložnosti in si vedno prizadevamo dvigniti lestvico odličnosti v vsem, kar počnemo. Naše podjetje upravljamo z osredotočenostjo in disciplino, ki sta potrebna za ustvarjanje močnega, trajnega in donosnega podjetja.
S to osredotočenostjo smo ustvarili močne in dolgotrajne odnose z našimi strankami.

Različni izdelki


CASUM d.o.o. kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 31 571 032. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

PODJETJE - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE d.o.o.

Davčna št.: SI88463796
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran steak.si - PODJETJE na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani steak.si - PODJETJE, in s tem sporočamo drugim, kaj steak.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PODJETJE - CASUM podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

steak.si

×
d

steak.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani steak.si:pogoji poslovanja

Sprejemam